על בצק סוכר ועוד
איזה עוגות מתאימות לבצק סוכר: עוגות מצופות בבצק סוכר הן לא רק יפות הן גם טעימות, ישנו מגוון גדול של עוגות
שאפשר לבחור – עוגת שוקולד, עוגת וניל, עוגת תפוזים, עוגת ריבת חלב, עוגת תפוחים ועוד 
ניתן לבחור בין מספר קרמים למילוי העוגות : קרם גאנש, ריבת חלב, קרם וניל, קרם וניל עם תוספת, ריבות פרי בטעמים שונים...

מה גודל העוגה:
הגודל הסטנדרטי הוא קוטר 26 ,וגובה כ-8 ס"מ ומעלה, אפשר לחלק לכ- 30 פרוסות.  
ניתן להזמין גם עוגות קטנות יותר או גדולות יותר, עגולות, מרובעות ועוד צורות.

מחיר העוגות: מחירי העוגות משתנה בהתאם למורכבות הפיסול, כמות הפיסולים (דמות אחת / שתי וכדו') מספר הקומות לעוגה וגודל העוגה.

כמה זמן מראש להזמין: רצוי להזמין שבוע מראש, במקרה של הזמנה מהיום למחר תתיכן עלות נוספת לעוגה.

משלוחים:
אני גרה בקיבוץ להבות חביבה (ליד חדרה), משלוחים באזור אינם עולים כסף, ניתן להגיע לחלקים שונים בארץ בעלות משלוח בהתאם למרחק.

היכן שומרים עוגות מצופות בבצק סוכר: רצוי לשמור במקור קריר ומוצל, אין לשמור במקרר, עוגה מעוצבת ניתן לשמור עד כ- 5 ימים מחוץ למקרר תלוי בעונה ובמזג אויר.

אפשר לשמור פיסולים מבצק סוכר: כן, אפשר לשמור פיסולים, אבל גם לבצק סוכר יש תוקף ולכן לא מומלץ לאכול את הפיסול עם נשמר לאורך זמן.

האם אפשר להכין בצק סוכר בבית: כן, 

מתכון בסיס להכנת בצק סוכר (ע"פ חברת WILTON ):
החומרים:
כף חלבון ביצה
500 גר' אבקת סוכר
כפית אבקת ג'לטין
רבע כוס גלוקוזה
שתי כפות שמן בישול (לא שמן זית)
כף מים
כף וחצי גליצרין
חצי כפית תמצית וניל
הכנה:
לפזר ג'לטין על המים ולערבב עד לספיגתו, יש להמיס על גבי אדים עד שהג'לטין נמס , להקפיד לא להרתיח את המים.
מוסיפים גליצרין , שמן , גלוקוזה , ומערבבים.
מוסיפים את הסוכר והחלבון.
יש ללוש את העיסה עד לקבלת בצק רך וגמיש.
אם הבצק קשה אפשר להוסיף מעט חלבון ביצה , אם הוא רך מדי אפשר להוסיף אבקת סוכר.
מומלץ ללוש את הבצק על משטח מקומח בקורנפלור.
יש לשמור את הבצק עטוף בניילון נצמד במקרר.

לאתר של חברת ווילטון : http://www.wilton.com/
Powered by Artvision | Truppo Websites