מתכונים

עוגת תפוזים

החומרים
בקערה גדולה מכניסים:
5 חלמונים
3/4 כוס סוכר
1 כף קליפת תפוז מגוררת
1 כף תמצית וניל
קורט מלח
מערבבים את כל החומרים ומוסיפים :
1/2 כוס שמן
מוסיפים לסרוגין :
1/4 2 כוסות קמח תופח
1 כוס מיץ תפוזים
בקערת מערבל מקציפים יחד לקצף יציב : 
5 חלבונים
1/2 כוס סוכר
מוסיפים לקערה הגדולה ומערבבים הכל יחד לתערובת אחידה.
בשלב זה אפשר לגוון ולהוסיף : כוס פצפוצי שוקולד צ'יפס , או 1/2 כוס קוקוס.
מחממים תנור ל-180 מעלות מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים עד שהעוגה מוכנה וקיסם יוצא יבש.
 

Powered by Artvision | Truppo Websites