מתכונים

עוגת גבינה

חומרים
750 גר' גבינה לבנה 
7 חלמונים
2.5 כפות קורנפלור (כפות גדושות)
2.5 כפות אינסטנט פודינג וניל (גדושות)
1 כפית תמצית וניל
7 חלבונים
1.5 כוסות סוכר

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות. 
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
בקערה גדולה נפרדת מערבבים יחד : גבינה ,חלמונים, קורנפלור, אינסטנט פודינג ותמצית וניל
לתערובת אחידה. מוסיפים את הקצף לתערובת.
מצפים תבנית פיירקס בנייר כסף / פרגמנט, מעבירים את התערובת לתבנית.
את תבנית הפיירקס מניחים בתוך תבנית נוספת וממלאים מים עד - 2/3 גובה התבנית.
אופים במרכז התנור  בחום 180-  מעלות ואחרי 1/2-  שעה מורידים את חום התנור ל -150
מעלות וממשיכים לאפות עוד 3/4 שעה. משאירים בתנור עד שהעוגה מתקררת.
אפשר לצפות את העוגה לאחר הקירור בקצפת מתוקה.
Powered by Artvision | Truppo Websites